Olympus SZ-31MR Avantaje si dezavantaje

Aparatul de fotografiat e un accesoriu de vacanță obligatoriu. Și, cum nu te poți baza pe smartphone pentru albumul de familie, soluția ideala este o compacta ușor de transportat și de folosit, dar și suficient de talentata pentru a transpune în imagini momentele frumoase. Noi venim cu soluția!
Avantaje
Olympus SZ-31MR cu un zoom impresionant, 24x, un senzor CMOS de 16 MP și înregistrare simultană, SZ-31MR are toate șansele sa constituie companionul perfect al vacanței tale. În ciuda rezolutiei ridicate suportată de un senzor de mici dimensiuni, calitatea fotografiilor este remarcabilă pentru o cameră compactă de buzunar, nivelul zgomotului de imagine fiind relativ redus. Designul elegant în același timp practic, alături de ecranul tactil de 3 inch care permite mutarea facială a punctului de autofocus, fac din SZ-31MR una dintre cele mai bune opțiuni din segmentul său de preț.
Dezavantaje
Utilizatorii mai experimentați ar putea remarca lipsa oricărei setări manuale, însa funcțiile automate își fac treaba excelent, pe placul celor care vor poze reușite la o simplă apăsare de buton. Un alt incovenient pentru o camera de vacantă ar putea fi senzorul GPS, dar dat fiind prețul și performanțele camerei, acest amănunt poate fi trecut cu vederea foarte ușor.

Share This Post

Related Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS