Noutati de la IFA

Cel mai asteptat gadget al anului este Samsung Galaxy Note 3, dotat cu un ecran de 5,7 inch in diagonala, fata de 5,5 inch cat are Note 2. Galaxy Note 3 are un procesor de 2.3 Ghz.

Printre ultimele noutati de la Samsung, una dintre cele mai surprinzatoare este ceasul inteligent Galaxy Gear. Are ecranul foarte curbat, permite preluare sau efectuare de apeluri, insa intrebarea care ramane este daca o sa poata fi utilizat pe post de smartphone sau va fi doar un ceas destept dependent de telefon.

Cu siguranta in curand va fi lansata si Galaxy NX, camera Galaxy cu Android.

Noutati de la IFA

Sony Honami va fi cu siguranta o varianta cu mult imbunatatita a lui Sony Xperia Z, cu o camera de 20 MP si aceleasi calitati ale unui smartphone de top.

HTC vinde deja foarte bine ultimele modele HTC One si HTC One mini, insa va lansa HTC Max. Display-ul de 5.9 inch va fi mai mare decat cel al lui Galaxy Note 3, dar mai mic decat al telefonului Xperia Z Ultra.

LG G Pad 8.3 inch este ultima inovatie de la LG.
LG G Pad 8.3 inch

Laptop-urile vor fi mai subtiri, mai performante dar in acelasi timp mai economice cu noul procesor de la Intel.

Referitor la LCD, am ajuns la rezolutia 4k dar este destul loc pentru inovatie. LG promite sa ne surprinda cu noul LCD OLED curbat, care pana in iarna ar trebui sa ajunga in vanzare. Preturile pentru OLED-uri sunt insa destul de mari, cel mai accesibil OLED costand putin sub 5000Euro.

Ca fapt divers, Intel va lansa o camera 3D, care conectata la desktop ne va putea citi sentimentele.

Cu 1500 de expozanti intinsi in 14000 km de hale suntem siguri ca noutatile de la IFA Berlin 2013 vor fi pe placul tuturor.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS