Noul Samsung Galaxy S3

Sloganul de marketing cu care Samsung îşi promovează noul său smartphone – “Creat pentru oameni” – ne face sa glumim întrebându-ne pentru ce alte specii erau destinate modelele anterioare de telefoane ale gigantului IT din Coreea de Sud. Mesajul “ascuns” ar fi insa ca Galaxi S 3 este cel mai intuitiv smartphone Samsung de până acum.

O realitate pe care o sesizezi imediat, de la prima utilizare a telefonului, care este dotat cu software de detectare a privirii, ce activează ecranul atunci când te uiţi la el şi scade lumina atunci când îţi îndepartezi privirea.

Interfaţa este familiara tuturor celor care s-au mai jucat înainte cu un gadget cu sistem de operare Android, dar Samsung a îmbogăţit-o cu softuri noi care o fac şi mai simpla şi uşor de folosit. De exemplu funcţia “Direct Call”, care formează automat un număr atunci când duci telefonul la ureche. Sau, dacă eşti dependent de social media, ai la dispoziţie funcţia “Buddy photo share”, care foloseşte recunoaşterea facială pentru a identifica prietenii pe care le faci cu telefonul şi le postează printr-o singura atingere pe Facebook ori Twitter sau le trimite prin email ori MMS.

Iar atunci când fotografiezi modul, “Best Photo”  permite o fotografiere continuă cu 8 cadre pe secundă, dintre care este aleasă cea mai reuşită.

Galaxy S 3 este unul dintre primele smartphone-uri de pe piaţă care oferă o experienţă multitasking adevarată. Pe ecranul generos de 4.8 inch, bine proporţionat, poţi selecta funcţia “Pop-Up play” cand te uiţi la un clip video, pentru a-l face să ruleze pe o porţiune a ecranului în timp ce tu trimiţi un SMS ori un email sau navigheyi pe internet.

Fanii versiunilor anterioare ale Galaxy S ar putea fi uşor dezamăgiţi că lista specificaţiilor nu include îmbunataţiri tehnice de amploare, precum Samsung, s-a axat pe ceea ce face un smartphone genial: software-ul său.

Senzori

Amplasaţi langă camera foto frontală, cei doi senzori traduc – deşi nu mereu cu precizie – mişcările tale şi ale telefonului, pentru toate acele funcţii magice, precum apelarea directă doar prin ridicarea telefonului la ureche. Un indiciu despre direcţia în care vor evolua smartphone-urile.

Camera foto

O surpriza placuta, chiar daca nici acum nu o putem proclama cea mai bună de pe piaţă. Dar cei 8 megapixeli şi rezoluţia de 3264×2448 pixeli sunt suficienţi pentru a-l folosi pe post de pseudo-compactă, mai ales la fotografii de exterior, oferind imagini in nuanţe foarte vii.

Design

Samsung Galaxy S3 este mult mai diferit de generaţia anterioară. Se aseamănă mai degrabă cu un Nexus îmbunataţit. Samsung a reuşit sa înghesuie toată tehnologia in numai 8,6 mm grosime si 133 de grame. Modelul e disponibil în două culori, alb şi argintiu  – pe care v-o si recomandăm.

Specificaţii cheie

OS: Android 4.0
Procesor: 1,4 GHy quad-core procesor
Screen: 4.8 inch HD super AMOLED
Camera dorsală: 8MP, video HD la 1080P
Camera frontală: 1,9 MP, cu video 720p
Dimensiuni: 136,6 x 70,6 x8.6 mm
Greutate: 133 g

Telefonul Samsung Galaxy S3 este disponibil pe evoMAG.ro la pretul de 2.599,00 Lei TVA inclus

sursa: revista Science FOCUS

Official Video Samsung Galaxy S3

Review video Samsung Galaxy S3 in română

Share This Post

Related Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS