iPad3 Wifi 4G inca in topul celor mai bune tablete

Piesa de rezistenta a lui iPad3 Wifi 4G 16Gb o reprezinta, de departe, ecranul Retina display, care, alaturi de incredibila camera iSight, de 5 MP, si conexiunile extrem de rapide fac din noul iPad un instrument pe care si tu trebuie sa il ai.

iPad3

Ecran Retina. O schimbare de perspectiva.

Avand un numar de pixeli de patru ori mai mare decat iPad 2, perspectiva vizuala pe care ti-o ofera acest display este cu totul alta. Culorile sunt incredibil de intense iar textul capata o claritate aproape ireala. Totul se simte mai viu ca niciodata, orice detaliu este perfect reliefat, iar experienta ta, ca utilizator, este cu adevarat unica.

Nu exageram in nici un fel daca spunem ca acesta este cel mai bun ecran conceput pana acum in acest domeniu. Iti poti imagina o rezolutie de 2048 x 1536 pe un ecran de 9.7-inch?! Cele peste 3.1 milioane de pixeli si plusul de 44% saturatie depasesc orice bariere. Nu incape indoiala, ecranul Retina te face sa vezi totul cu alti ochi. Si pentru ca tot ceea ce faci pe iPad-ul tau se transpune si ajunge la tine prin display, calitatea sa este un atuu remarcabil.

Retina display

iPad 3 Retina

Schimbare la exterior, si la interior.

Chiar si numai citind facilitatile vizuale pe care iPad3 ti le pune la dispozitie devine evident ca o asemenea schimbare la exterior a antrenat si niste resorturi interioare destul de serioase. Astfel, noul iPad a beneficiat de o schimbare de proiectare interioara majora. Numarul extrem de mare de pixeli necesita o prelucrare speciala, astfel incat semnalele care indica activitatea acestora sa fie interceptate si procesate corect.

Specialistii Apple au ales, astfel, sa separeu pixelii de semnale, printr-o tehnologie revolutionara. Fluiditatea imaginii este asigurata, pe langa aceasta noua functionalitate, de cipul A5X, al carui procesor grafic de tip quad-core face fata oricaror provocari. Si nu, bateria nu este secata de tot acest proces, avand o autonomie in utilizare de 10 ore, dintr-o singura incarcare!

Performante

iPad 3 Retina

Cateva… mii de aplicatii, pentru fiecare.

AppStore detine peste 200.000 de aplicatii special concepute pentru diferite generatii de iPad, toate compatibile si cu noul iPad3 Wifi 4G. Din cateva sute de mii, fara indoiala cateva mii ti se adreseaza chiar tie si constituie oportunitati incredibile pe care nici nu stiai ca le ai. Mai mult decat atat, o data descarcata o versiune, vei fi informat constant, in timp util, ori de cate ori are loc un upgrade, astfel incat vei tine mereu pasul cu tehnologia.

Apps

iPad 3 aplicatii

Conexiunile, o alta reteta a succesului.

Tehnologia wireless de ultima generatie implementata in noul iPad3 Wifi 4G iti ofera acces la unele dintre cele mai rapide retele din lume. Pentru ca iPad-ul tau este un instrument nelipsit, oriunde te-ai afla, si pentru ca internetul iti deschide orice usa, cei de la Apple s-au gandit sa integreze cel mai complet si mai performant sistem de suport dedicat reteleleor de mare viteza din intreaga lume.

Wireless

iPad 3 conexiune wireless

Antenele mobile se conecteaza acum la frecvente si mai mari, iar dispozitivul prezinta compatibilitatea cu cele mai importante retele. Conectat la HSPA poti atinge viteze de download de pana la 21.1 Mbps, iar la DC-HSDPA de pana la 42 Mbps!

Display

  • Diagonala 9.7 inch
  • Rezolutie 2048 x 1536 pixeli
  • Tehnologie – Multi-Touch, LED backlight

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS