Google va lansa primul laptop: Chromebook Pixel

Google a surprins pe toata lumea cand a anuntat ca va lansa primul laptop, Chromebook Pixel. Ceea ce la inceput se dovedea a fid oar un zvon, s-a transformat in realitate si a uimit pe toata lumea: un latpo de la Google, cu touchscreen si un design foarte elegant.

Google Laptop Chromebook Pixel

LAptopul Chromebook Pixel are ca sistem de operare Chrome OS, bazat pe browder-ul Chrome. Google s-a gandit ca in timp aproape toata munca noastra va fi online, Google s-a gandit sa faciliteze acest lucru prin noua interfata, mai ales pentru majoritatea serviciilor ce ruleaza in browser. Toate aplicatiile pe care le foloseste Chromebook Pixel sunt online.

Rezolutia este asemanatoare cu cea a Mac Book Air. Laptop-ul nu poate fi folosit de editorii de grafica sau video, pentru ca nu exista posinilitatea instalarii acestor aplicatii. Dupa parerea noastra acest lucru este un dezavantaj major, pentru ca Chromebook Pixel nu va putea fi folosit asa cum suntem obisnuiti, totul se va petrece online. Laptopul porneste de la 1.300 $ si poate fi achizitionat direct din Google Playstore, insa pentru Romania link-ul de cumparare nu este deocamdata valabil.

Laptop Google

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS