De unde cumparam becuri LED?

Majoritatea oamenilor au inceput sa prefere becuri led in loc de becuri obisnuite. Chiar daca are un pret putin mai mare decat al unui bec obisnuit, un bec led este ales, de cele mai multe ori, in detrimentul unuia obisnuit. Majoritatea preferam becuri care sa ne ofere o lumina cat mai naturala. Ei bine, tehnologia utilizata in toate modelele de becuri cu led face ca becul sa ofere o lumina foarte apropiata de lumina naturala a zilei.

bec-led-4w-filament-e27-alb-cald-amber-2-600x451

 

Un bec led are mai multe avantaje, pe care probabil nu le stiti. Le puteti citi mai jos:

Avantajele becurilor cu led

  1. Becurile led consuma putina energie electrica;
  2. Becurile led nu emit radiatii ultraviolete;
  3. Lumina emisa de becurile led este naturala si nu este obositoare;
  4. Becurile led rezista la socuri, apa si praf;
  5. Becurile led au o forma eleganta
  6. Becurile led au o durata mare de viata

bec-led

Preturile becurilor cu led

Cand vine vorba de becuri cu led preturi, acest lucru devine singurul dezavantaj al oricarei varianta de becuri led. Bineinteles ca multi utilizatori de internet cauta in motoarele de cautare cuvantul cheie “becuri cu led preturi”, insa rezultatele nu vor oferi preturi mai mici la becuri led. Pretul unui bec led de pe Magic LED (magicled.ro) porneste de la 9 lei, ajungand pana la 130 lei. Pretul unui bec led variaza in functie de puterea becului si de soclul acestuia. In ceea ce priveste raportul dintre calitate si pret, Magic LED se ridica la inaltimea asteptarilor.

Consultanta in alegerea de modele de becuri led la Magic LED

In cazul in care nu stii ce bec led sa alegi pentru o anumita incapere, consultantii de la Magic LED vin in intampinarea ta cu informatii suplimentare, ajutandu-te sa alegi becul potrivit in functie de dorinta sau de necesitatile pe care le ai. Acest lucru consideram ca este un avantaj destul de mare, deoarece multi dintre noi cu siguranta nu stim ce bec led sa alegem pentru a avea o sufragerie luminoasa, sau de cate becuri led avem nevoie pentru a lumina o anumita incapere la nivelul la care dorim.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS