De ce sa cumperi Galaxy S4?

Topul de gama pe care il asteptau majoritatea este de ceva timp pe piata. Referitor la acest smartphone, vom sublinia cateva caracteristici importante pentru cei care doresc sa il achizitioneze.

Avantajele acestui telefon:

Display-ul:

Samsung s-a impus pe piata cu tehnologia Super AMOLED. Afisajul full HD al telefonului, rezolutia full HD, diagonala de 5 inch, culorile, luminozitatea ecranului in lumina puternica si unghiurile de vizibilitate excelente constituie un plus din punct de vedere al display-ului, fiind unul dintre cele mai bune dintre smarphone-urile existente pe piata la ora actuala. Singurul dezavantaj al display-ului este ca nuantele ecranului sunt uneori prea puternice.

Viteza:

Galaxy S4 este cel mai rapid smartphone existent la ora actuala pe piata IT&C, puterea maxima de procesare este disponibila doar cand este necesara. Singurul dezavantaj este faptul ca se incinge putin mai tare la utilizare intensa, insa chiar si atunci, continua sa functioneze la acelasi nivel maxim.

Referitor la performante, este posibil uneori sa intalniti mici intarzieri, acestea fiind datorate sistemului de operare si nu hardware-ului.

Camera foto/video:

In ciuda faptului ca Galaxy S4 este doar un smartphone, camera lui ajunge sa concureze cu o camera compacta. Culorile sunt deosebit de placute, dar cum am spus mai sus, singurul dezavantaj este faptul ca uneori nuantele sunt prea puternice si functioneazaza la un nivel redus in lumina slaba.

Optiunea Animated Shot  este una dintre cele mai promovate, iti permite sa capturezi un fragment video si apoi sa alegi cu degetul care parte din cadru ramane in miscare si care nu. Poti crea astfel GIF-uri animate fara sa iesi din meniul camerei.

Bateria si nivelul de autonomie:

Datorita procesorului de 1,9 GHz, Galaxy S4 ar trebui sa consume foarte multa baterie, insa acest lucru nu se intampla. Daca este folosit foarte putin, bateria de 2600 mAh tine pana la 5 zile in cazul in care conexiunea de date si placa de retea sunt dezactivate. De asemenea un factor in consumul bateriei il are si luminozitatea ecranului si utilizarea player-ului video, in cazul in care acestea sunt utilizate la maxim, bateria  tine pana la 10-12 ore.

Optiunile:

Comparativ cu alte smartphone-uri de pe piata, Galaxy S4 are cateva diferente tocmai prin optiunile sale care constituie un plus, pentru ca aceste optiuni sunt niste facilitati in plus fata de cele ale producatorului sistemului de operare Android. De exemplu, camera secundara contorizeaza momentele in care privirea utilizatorului este indreptata spre display si se poate detecta in ce zona a ecranului este indreptata privirea. Acesta este sistemul de baza prin care functioneaza aplicatiile Smart Stay si Smart Lock. Practic daca nu mai privesti la display, filmul poate fi pus pe Pause sau ecranul se poate stinge, apoi revine totul in functiune in momentul in care revii cu privirea pe telefon. Scroll-ul controlat cu privirea a fost realizat mult mai usor de cei de la Samsung decat s-ar fi asteptat cineva.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS