Cum sa percepi Viena cu toate simturile

Exista multe cai de transport catre Viena,capitala valsului, insa daca vrei sa pleci intr-o excursie autocar Viena, este necesar sa ai asigurata o calatorie confortabila. Transportul pentru un city break viena poate fi ales in functie de mai multi factori, iar in pretul biletului poate fi ales un abonament transport Viena . Exista posibilitatea unui abonament transport Viena la Eurolines, site-ul Eurolines oferind informatii utile precum unde este autocarul sau consultanta online in legatura cu transportul pentru un city break Viena.

Viena

Un abonament transport Viena iti permite sa te misti prin oras cu ajutorul mijloacelor de transport, pentru a simti cu adevarat atmosfera orasului din toate punctele de vedere. Oamenii prefera sa faca calatorii, le place sa afle lucruri noi si sa vada cu adevarat atmosfera unui oras. Viena iti ofera o atmosfera de vis, te face sa visezi ca si cum ai face parte din istoria orasului. Limba oficiala in Austria este germana, insa Austria este asociata cu puterea habsburginlor. Ambitioasa familie a habsburgilor a inceput sa conduca Austria la sfarsitul secolului al 12-lea. Casatorindu-se cu descendenti ai familiilor nobile ale Europei, ei au obtinut teritorii mari si au devenit cei mai puternici conducatori din Europa.

In prima jumatate a secolului al 16-lea, imparatul habsburg Carol al V-lea a guvernat mari tinuturi din Europa si colonii din America. Carol era un conducator puternic, care si-a aparat bine imperiul. El a castigat razboaie impotriva francezilor si a alungat armata otomanilor care asediau Viena.

In anul 1740, Maria Tereza, pe atunci in varsta de 23 de ani, a devenit imparateasa Imperiului Habsburgic. Cand a urcat pe tron, imperiul era sarac si slabit, insa a izbutit sa cladeasca un imperiu puternic. Maria Tereza a invitat o sumedenie de muzicieni si artisti la curtea sa, iar printre ei s-a numarat si genialul compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Palatul Schonbrunn din Viena a fost reconstruit de Maria Tereza.

Viena, capitala Austriei, oras situat pe malurile Dunarii, are o istorie interesanta, o excursie autocar Viena iti ofera posibiliatea sa vezi cu alti ochi imbinarea intre vechi, clasic si nou sau modern a arhitecturii orasului. Orasul este impresionant, este un oras in care muzica si istoria sunt prezente aproape la fiecare pas.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS