Cum alegi cel mai bun interfon?

Indiferent ca locuiesti intr-un bloc de apartamente sau intr-o casa, un interfon video a devenit o necesitate pentru un plus al confortului tau. Majoritatea preferam videointerfoane in locul unui interfon audio, in primul rand datorita acestui fapt: confortul marit prin faptul ca vedem exact cine suna la video interfon. Daca esti in cautarea unui video interfon, poti gasi videointerfoane la preturi atractive chiar si pe internet.

videointerfoane-electra-smart1

In cautarea unui interfon video, majoritatea utilizatorilor se gandesc la preturi. Cu totii vrem preturi accesibile pentru un produs de calitate. Un videointerfon Electra poate fi achizitionat la pret accesibil. La achizitionarea unui videointerfon Electra vei primi si kitul de accesorii pentru videointerfon, care cuprinde:

  • yala electromangetica inteligenta
  • unitate de comanda side alimentare
  • tag de proximitate
  • doze audio-video cu 4 iesiri

Odata cu evolutia tehnologiei, Electra Instal nu a ramas mai prejos. Cand vine vorba de videointerfoane, acestea au ajuns si ele sa fie dotate cu functie touch screen. De asemenea rezistenta videointerfoanelor este foarte buna, acestea rezistand si la temperaturi foarte mici, dar si la temperaturi extrem de ridicate.

Electra Instal pune la dispozitie mai multe variante de videointerfoane, atat pentru vile, cat si pentru blocuri de apartamente. Indiferent ca esti persoana fizica sau persoana juridica, pe Electra Instal vei gasi videointerfoane la preturi foarte accesibile. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in legatura cu un consultant Electra Instal, iar acesta iti va oferi cea mai buna optiune pentru necesitatile tale. Electra Instal este o firma cu o vechime destul de mare pe piata romaneasca, avand o experienta in producerea de interfoane de peste 25 de ani (firma Electra a fost infiintata in anul 1991, in anul 1997 a obtinut doua brevete pentru inventia interfonului cu acces pe baza de cartela si a intrat in piata de fabricare si comercializare interfoane incepand cu anul 1993). Vechimea companiei Electra Instal, precum si adaptarea acesteia la noile tehnologii ofera calitatea pe care o asteapta orice consumator.

Electra Instal ofera interfoane audio si videointerfoane cu camera video orientabila, rezistente, sigure, adaptabile la tehnologiile noi si care functioneaza la temperaturi extreme.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS