Concept iPhone 6, iPhone Mini si iPhone Phablet

AppleCu toate ca cei de la Apple au lansat iPhone 5S, iPhone 5C si tabletele iPad Air si iPad mini Retina Display, fanii deja asteapta noi smartphone-uri de la Apple. Peter Zigich a publicat deja cateva concepte si fotografii legate de iPhone 6, iPhone mini si un soi de phableta Apple. Isi lasa imaginatia sa zboare si astfel reuseste sa creeze un design destul de reusit. In cazul in care marimea display-ului creste, dimensiunile telefonului raman aceleasi, datorita faptului ca doar rama se micsoreaza pentru a lasa spatiu unui ecran mai mare.

In ceea ce priveste ideea unui iPhone mini, Zigich a proiectat un model mini pentru iPhone 6, menit sa rivalizeze cu telefoanele mid-range ale altor producatori. Telefonul ar fi perfect pentru pietele in care Samsung si LG detin cota mare de piata. Mini iPhone-ul imaginat de Zigich este mult mai elegant, fiind realizat din aceleasi materiale de calitate precum nava amiral. De asemenea versiunea mini este conceputa cu un ecran mai mic, de 3.5 inch.

Chiar daca inca nu exista zvonuri in ceea ce priveste dezvoltarea unei phablete, rapoartele cu privire la Apple preconizeaza si faptul ca un astfel de dispozitiv ar fi in curs de dezvoltare. Phableta va avea un ecran mai mare care va permite suplimentar un rand si o coloana de icon-uri.

Cu toate aceste zvonuri, este destul de greu de crezut ca Apple va produce un dispozitiv phablet, cel putin nu foarte curand. Daca Apple ar face si un astfel de dispozitiv ar fi un pas important pentru companie, pentru ca toti concurentii sai principali deja au facut acest pas. In cazul in care compania ar ramane concentrata pe dispozitivele actuale, utilizatorii vor incepe sa isi piarda interesul pentru telefoanele Apple, chiar si admiratori ai companiei fiind.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS