Ce tableta sa cumpar?

Android 8" E-Boda Supreme X80 Dual Core

Android 8″ E-Boda Supreme X80 Dual Core

Majoritatea dintre noi ne dorim o tableta. Dar intrebarea este de care si la ce pret.  O tableta cu sistem de operare Android este ideala pentru jocuri dar depinde si de resursele pe care le are.

Noi recomandam un procesor de minim 1 Ghz pentru a nu avea prea des surprize legate de lag si minim 512 mb RAM pentru a nu sta cu gandul la economie. Dupa buget, tabletele Android sunt mai ieftine, dar daca doriti o tableta pentru business este ideal un iPad sau o tableta Windows cum ar fi Surface cu Windows 8.

iPad 2

iPad 2

Dar sa revenim la bugetul nostru care pretindem ca este pana in 1.000 lei noi va recomandam Tableta PC Android 8″ E-Boda Supreme X80 Dual Core (699 lei) 1.5 Ghz datorita procesorului puternic pentru o tableta, memoria ram de 1 GB care este suficienta, rezolutiei si calitatii display-ului si dimensiunii de 8″ care personal, o consider ideala si design-ului asemanator cu un iPad cu carcasa din aluminiu.

Deasemenea recomandam si pe fratele ei mai mare E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 (1000 lei) de 9.7″  si mai performant.

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200

 

Iar cu un buget mai generos avem incredere iPad 2 deoarece este aproape la fel de performant ca iPad 3 dar cu mult mai ieftin.

Un sfat prietenesc este sa nu cumparati gadget-uri care sunt cele mai noi aparitii pe piata deoarece peste putin timp se devalorizeaza chiar pana la 40%.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS