Ce fel de scaun cu rotile sa aleg?

Atunci cand vizitati un magazin pentru a cumpara un scaun cu rotile, fotoliu rulant sau scaun rulant, veti intalni cel putin 10 pana la 20 de modele diferite ale produsului. Numarul poate fi cu siguranta mai mare, dar cu siguranta nu mai mic. Deci, pentru a va asigura ca nu gresiti atunci cand alegeti unul din atatea modele disponibile, trebuie sa stiti factorii exacti de luat in considerare atunci cand faceti aceasta alegere. Poti arunca o privire la diferitele modele de scaune cu rotile de la Catena Pas cu Pas.

Scaun cu rotile

Astazi, piata este plina cu diferite tipuri de scaune cu rotile ieftine: produse pliabile, produse electrice, produse sportive specializate, produse rigide de cadru si asa mai departe. Cu toate acestea, atunci cand va cumparati primul scaun cu rotile sau fotoliu rulant, nu trebuie sa va ganditi la toate aceste tipuri; trebuie sa-l cumparati de la un producator comercial de scaune rulante sau de la o clinica certificata pentru scaune cu rotile, prin prescriptie medicala. Ganditi-va la alegeri numai dupa ce v-ati obisnuit cu actul de a va deplasa pe un scaun cu rotile sau scaun rulant; pana atunci, cel de baza sugerat de medicul dumneavoastra va functiona cel mai bine pentru dumneavoastra. Multa lume cauta “scaun cu rotile pret” pe Google, dorind sa aleaga un scaun rulant cat mai ieftin. Este foarte important sa tineti cont de ceea ce spune medicul si nu trebuie sa cautati “scaun cu rotile pret” pentru a alege cele mai ieftine produse.

Sa vorbim acum despre factorii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti acest ajutor pentru mers pe jos. Incepeti prin a va intreba daca va place sa va miscati singuri sau doriti sa aveti un ingrijitor alaturi de dvs. Daca nu doriti sa fiti asistat de altcineva, mergeti la un model propulsiv; acestea sunt produse cu roti mari si sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a se impinge. Daca preferati sa aveti un insotitor cu dvs., mergeti la un produs cu roti mai mici; aceste produse sunt denumite scaune rulante de tranzit.

Daca achizitionati produsul pentru utilizare ocazionala, va sugeram sa alegeti un produs pliabil. Acesta va fi, de asemenea, o optiune buna pentru persoanele care au nevoie sa calatoreasca mult. Versiunile pliabile ale acestui dispozitiv de mers pe jos pot fi dezmembrate si pliate fara efort si pot fi, de asemenea, transportate cu masina fara nici o dificultate. Pe scurt, daca nu aveti spatiu suficient pentru a va depozita scaunul rulant si daca aveti nevoie sa va miscati de la un loc la altul destul de frecvent, nu va ganditi de doua ori inainte de a investi intr-un produs pliabil.

Persoanele cu dizabilitati care au un stil de viata extrem de activ ar trebui sa primeasca un produs special proiectat de mers pe jos. Un individ cu dizabilitati este considerat a avea un stil de viata activ daca el sau ea face sport (baschet sau tenis) sau trebuie sa parcurga in mod regulat distante lungi pe scaunul cu rotile. Acesti oameni ar trebui sa opteze pentru scaune cu rotile sport, care sunt mai puternice, mai mici si mai usoare, in comparatie cu produsele traditionale. Spre deosebire de piesele traditionale, care sunt de obicei construite din aluminiu, aceste produse sportive sunt fabricate din titan.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS