Cat de important este sa fii la moda? Raspunsul te va uimi!

Culorile au o lege “universala” in modul de asortare a culorilor fiind necesare anumite combinatii, legea universala fiind bazata pe culorile complementare, pe culorile neutre sau pe culorile adiacente. Insa multi se opun anumitor astfel de “legi” si contracareaza anumite idei prin comentarii negative asupra persoanelor care indraznesc sa faca ravagii in ceea ce priveste combinatiile de culori. Spre exemplu, o geaca de dama este necesar sa se asorteze cu anumite piese vestimentare, insa ce-ar fi daca am iesi din tipare?

Geci dama

Cum ar fi sa existe geci de dama sau trenciuri care, pe langa preturi atractive, sa aiba niste culori neasortate? Ei bine, este posibil ca cineva sa imbrace o geaca de dama care sa nu se asorteze cu nimic din restul imbracamintii.

In ziua de azi e important sa fii “la moda”, insa moda este relativa. Totul este relativ. Italienii de exemplu, au un anumit stil de a se imbraca: mereu eleganti, fashionable, insa in ceea ce priveste partea de inovatie acest capitol il stapanesc mai bine alte popoare. Italienii raman clasici in ceea ce priveste imbracamintea, insa partea aceasta clasica are ceva valoros si anume ca niciodata nu se va demoda.

Referitor la a fi la moda, cel mai bine este sa iti creezi propriul stil. Indiferent ce fel de imbracaminte porti, daca ai un stil propriu bine definit si personalizat in functie de ceea ce ti se potriveste, atunci cu siguranta vei fi la moda. Moda este creata pentru ca marile corporatii sa isi vanda sezonier produsele, insa daca tu iti creezi stilul tau, atunci produsele lor ti se vor potrivi indiferent de sezon sau de an. Bineinteles ca nu propunem ca geaca de dama sa fie total pe dinafara modei, ci sa existe un alt tipar de asortare si de purtare a articolelor vechi, care nu mai sunt la moda timp de cateva sezoane. Intr-adevar, daca vrei geci de dama sau trenciuri de calitate, trebuie sa te astepti la niste preturi nu foarte mici, dar indiferent de moda, important este sa iti definesti un stil propriu care sa nu se devalorizeze in functie de anumite aspecte care tin de moda.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS