Canon PowerShot SX240 Avantaje – Dezavantaje

Avantaje
Încă de la prima atingere, Canon PowerShot SX240 dă impresia unei compacte foarte solide, cu carcasă rezistentă din plastic și metal, facil de manevrat și un design atractiv, chiar dacă e destul de mare – deși cele 230 de grame nu se simt deloc grele in buzunar. Calitatea imaginilor este extrem de reușita, mai ales datorită senzororului care permite fotografii reușite chiar și in condiții de luminozitate scăzută. Iar bogăția comenzilor manuale îi poate încânta pe utilizatorii experimentați, care vor libertatea de a seta diferite aspecte de fotografiere. Un model care ne-a plăcut foarte mult.
Dezavantaje
La capitolul design, chiar dacă, nota e pozitivă, există un element iritant: butonul de pornire este ascuns destul de bine într-o mică fantă încât, uneori, trebuie să stai câteva secunde pentru a reuși să-l apeși, cu riscul de a pierde momentul interesant.

Camera foto Canon PowerShot SX240 folosește un Senzor CMOS de 12,1 MP, zoom optic de 20x, display LCD PureColor 2 G de 7.5 cm, memorie SD, SDHC, SDXC, bliț de putere mare Canon HF-dc2 și este disponibilă in magazinul online F64.ro

Share This Post

Related Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS