Blackberry Q10 – Prezentare

Pachetul contine: telefonul, adaptorul pentru priza la care veti conecta cablul USB pentru a incarca telefonul, cablul de date, headset-ul blackberry, cateva rezerve pentru dock-uri, acumulatorul telefonului, manualul de utilizare a produsului in siguranta si manualul propriu zis de utilizare.

Telefonul, cotat excelent ca design, este construit din material de inalta calitate, partea din spate a telefonului avand o textura foarte interesanta.

Specificatiile tehnice ale smartphone-ului:

Ca dimensiuni, Blackberry Q10 are 119,6 mm lungime, 66,8 mm in latime, iar ca grosime telefonul are 10,4 mm, telefonul fiind unul din smartphone-urile subtiri de pe piata. Ecranul are un touch screen capacitive super AMOLED, cu o rezolutie de 720x720px, este un ecran de 3,1 inch.

Ca si memorie telefonul are o memorie de 16 Gb, extensibila prin card microSD pana la 64Gb, are 2Gb RAM si un procesor dual-core de la Qualcomm de 1,5 GHz. Telefonul are integrat si un procesor grafic.

Blackberry Q10 sta foarte bine si in ceea ce priveste conexiunile, are Bluetooth versiunea 4, 3G, 4G, wireless. Este dotat cu o tastatura QUERTY, de asemenea are si o camera de 2 Mp pentru apeluri video, pe langa camera principal de 8MP. Are 2 porturi: un port mini HDMI si un port micro USB.

Blackberry Q10

Touchscreen-ul raspunde foarte bine la comenzi, are control vocal, exista cateva aplicatii preinstalate de social media: Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn şi Foursquare. Exista si posibilitatea de a instala o multitudine de alte aplicatii.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS