Avantajul cumparaturilor online

Cu ce sunt mai speciale cumparaturile online? Raspunsul este simplu! Sunt mai ieftine decat in magazin, sunt mai multe promotii, oferte, si reduceri. Comandati de acasa si evitati aglomeratia si produsele vin a doua zi prin curier rapid. De ce sunt mai ieftine?

Deoarece un magazin online necesita mult mai putine costuri pentru a fi intretinut, iar unul “offline” este supus la costuri foarte mari precum inchirierea spatiilor comerciale, mobila, angajati multi, etc., iar toate acestea se adauga in pretul produselor pentru a acorperi investitia.

Suntem siguri ca pretul transportului va deranjeaza cel mai mult, dar trebuie sa stiti ca unele magazine online ofera transport gratuit prin curier rapid sau prin posta (Posta Romana livreaza in 3-5 zile lucratoare).

Avantajul unui magazin “offline” este posibilitatea de a testa produsul in mana in timp ce intr-un magazin online puteti studia, compara detaliile tehnice si comanda la orice ora.

Incurajam cumparaturile online si indemnam romanii sa apeleze si la aceste servicii online pentru a economisi timp si bani.

Iar platile se fac dupa cum doriti dumneavoastra: ramburs (la sosirea comenzii inmanati banii curierului sau postasului) online (transfer bancar sau paypal, etc.) ordin de plata (la ghiseu sau la posta) etc.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS