Avantajele unei colaborari cu o companie de leasing operational

Multe companii aleg sa apeleze la companii de leasing operational auto. O astfel de companie de leasing auto are multiple avantaje si ofera solutii de leasing operational. O companie de leasing operational auto precum Arval ofera multiple avantaje unei companii care apeleaza la achizitionare autoturisme prin leasing auto.

leasing-auto-operational

La achizitionarea autoturismelor prin intermediul unei companii de de leasing operational auto vei avea multiple avantaje, precum externalizarea problemelor masinii tale. Avantajele unei colaborari cu o companie de leasing operational sunt multiple si le vom enumera mai jos:

  • Rata lunara include cheltuielile masinii si este stabilita in asa fel incat cumparatorul iese in castig
  • Costurile de service, asigurare si intretinere masina aferente detinerii automobilului sunt suportate de catre firma de leasing operational auto.
  • Automobilele se pot inlocui rapid la cererea proprietarului
  • Monitorizarea cheltuielilor automobilului este realizata de catre firma de leasing operational auto.
  • Flota de masini a companiei (inclusiv soferii autoturismelor) este gestionata din toate punctele de vedere de catre firma de leasing operational auto.
  • Raportarea a tot ce inseamna datele corespunzatoare despre flota auto se realizeaza la timp astfel incat membrii companiei tale sa poata lua deciziile corecte la timp.
  • In cadrul companiei de leasing operational auto vei beneficia de o singura persoana de contact care va cunoaste bine afacerea, astfel incat sa poata fi alaturi de tine in toate aspectele cotidiene in ceea ce priveste flora auto. Aceasta persoana de contact este managerul unei echipe care se ocupa de flota companiei tale.

Resursele companiei tale vor fi concentrate pe activitatea principala a companiei, iar cei de la firma de leasing operational auto vor fi cei care vor avea grija pe partea de externalizare in tot ceea ce presupune flota auto a companiei tale.

Arval, o companie de leasing operational auto cu o reputatie foarte buna pe piata din Romania, ofera toate aceste avantaje de mai sus. Cei de la Arvalsunt o companie de leasing operational si isi cunosc foarte bine afacerea; este indicat sa lasati flota auto, care consuma destul de multe resurse, pe mana unor specialisti in domeniu. Este foarte important sa apelezi la o companie care sa fie aproape de clientii sai. Apeland la Arval, vei beneficia de cele mai complete servicii de leasing operational auto.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS