Automee-S – robotelul care iti curata telefonul sau tableta

Automee-S este o solutie foarte buna pentru a curata smartphone-urile sau tabletele: este vorba de un robot micut care asigura curatarea display-ului telefonului sau tabletei. Multi dintre voi probabil ar spune ca acest lucru este culmea lenei, insa pentru un om ocupat sa isi aseze smartphone-ul sau tableta langa el si sa fie curatata, este excelent. Trecand cu vederea peste acest aspect pe care multi l-ar considera fita, haideti sa ne punem in locul celor de la magazine sau in locul celor de la standurile pentru lansare ale produselor. Gandindu-ne la zeci, sute sau chiar mii de telefoane expuse care trebuie curatate zilnic, Automee-S ar constitui un ajutor bun, nu?
Automee S
Robotul este programat sa lustruiasca orice display pe care este asezat, fara a depasi marginea acestuia – deci nu trebuie sa iti faci griji ca robotul ar putea cadea de pe smartphone sau tableta. Automee-S utilizeaza o hartie speciala cu care curata urmele de amprente sau alte impuritati de pe dispozitivul tau.
Automee S -culori
Robotelul va fi lansat pe piata in ianuarie in Japonia la pretul de pornire de doar 17 dolari. In cazul achizitionarii robotelului trebuie sa tii cont de faptul ca producatorul se absolva de orice responsabilitate in cazul in care display-ul are daune cauzate de curatarea cu Automee-S.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS