Are segmentul smartphone-urilor nevoie de un telefon Facebook?

Facebook Home poate fi descarcat cu usurinta din Google Play incepand cu 12 aprilie. Momentan functioneaza doar pe HTC One, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note II.

Ce știm până acum? Noi știm că o așa-numita HTC Myst (ultimele rapoarte spun că este HTC First) ar putea debuta în timpul unui eveniment special Android găzduit de Facebook astazi,  4 aprilie. Smartphone-ul va avea un procesor dual-core, camera de 8 megapixeli, 4.3-inch ecran HD, și nici slot pentru card microSD. Nu există nici un cuvânt de un buton special Facebook, dar se pare că întreaga experiență Android vor gravita în jurul serviciului de rețea socială.

HTC First

De la o simpla aplicatie, Facebook va deveni acum un fel de lansator (chiar si o interfață spun unele surse) si intreg ecranul de start va fi dedicat retelei sociale, intr-un mod similar in care functioneaza BlinkFeed pe HTC One. Unii vorbesc despre o pagina Facebook de pornire pentru Android, iar gurile rele spun ca aceasta este o aplicație care poate fi instalata de pe Play Store si are scopul de a face reteaua sociala elementul central al smartphone-ului.Facebook este deja peste tot, ea are o aplicație dedicată pentru mesagerie, este integrat in jocuri, contacte si calendar.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS