Apple iPhone 6 va fi lansat in curand

Imediat ce s-a risipit misterul din jurul celor mai recente smartphone-uri marca Apple – iPhone 5S si 5C – atentia generala s-a indreptat asupra viitorului model. Apple iPhone 6 va fi lansat in curand, iar pentru cei care isi doresc sa-l achizitioneze, am adunat in acest articol cateva informatii utile.

iPhone 6 - concept

iPhone 6 – concept

Display-ul

Adevaratii fani stiu deja ca Apple s-ar putea sa lanseze de fapt doua noi iPhone-uri. Se pare ca, cel putin din perspectiva display-ului, acestea vor urma trendul actual al ecranelor mari, de 4.7 respectiv 5.5 inci. Publicatiile de specialitate sustin chiar ca iPhone 6 va fi parte a unei noi generatii, integrand, in premiera un ecran OLED.

Butonul Home

In ciuda problemelor raportate de unii utilizatori pe tema functionalitatii Touch ID, se pare ca si urmatorul model va pastra acest mod de autentificare pe baza de amprenta. Prin urmare, cu totii suntem curiosi sa vedem ce imbunatatiri va aduce Apple acestui sistem, pentru ca erorile de citire sa nu mai fie intampinate…

Camera foto

Se stie deja ca actualul iPhone 5S este dotat cu un senzor de imagine CMOS, marca Sony, de 8 MP, si ca reputatia acestuia este una remarcabila. Prin urmare, este de asteptat ca Apple sa continue cu senzorul de 16 MP al celor de la Sony, pentru camera foto a lui iPhone 6.

Procesorul

In ceea ce priveste procesorul, se asteapta un A8 quad-core sau actualul A7 modificat. Pana la urma, A7 a adus o foarte mare popularitate modelelor iPad Air respectiv iPad Mini cu display Retina si este considerat la ora actuala cel mai rapid procesor mobil din lume. iPhone 6 nu poate aduce in nici un caz un regres la acest capitol.

Capacitatea de stocare

Viitoarele modele ar trebui sa fie disponibile in trei variante, si anume: 32, 64 sau 128 GB. Varianta de 16 GB nu va mai fi disponibila.

Bateria

Pentru functii mai performante se asteapta o baterie mai performanta. Daca 5S are un acumulator de 1.560 mAh, se pare ca iPhone 6 va avea unul de 2.000 mAh

Data lansarii

Se stie deja ca Apple isi anunta iPhone-urile doar o data pe an. Se presupune deci ca Apple iPhone 6 va fi lansat in curand, in 2014, cel mai probabil la jumatatea anului.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS