Afla ce publicitate are efecte imediate in cresterea vanzarilor

Litere volumetrice Fuel

Ce publicitate are avantaje immediate? Aceasta intrebare a staruit de multe ori in mintea proprietarilor de afaceri. Ca raspuns, anumite categorii de publicitate online sunt cele care au efecte imediate, precum Google Adwords sau plasarea de bannere pe site-uri cu trafic mare.

Cum se face vanzarea?

In mod obisnuit vanzarea se face la CPM (cost per 1000 afisari de banner). Pretul Rate Card variaza intre 4 si 10 Euro in functie de: site, profilul site-ului (ex: un site de business care are un profil alcatuit numai din oameni instruiti, activi, are un pret maxim; un site de entertaiment care se adreseaza tuturor utilizatorilor de internet are pret minim).

*afisare – o aparitie a banner-ului in fereastra de browser a utilizatorului.

Cine sta pe net?

  • Decidenti sau influentatori de decizie in gospodariile din care fac parte (varsta intre 18 si 35 ani, au facultate sau o urmeaza (studenti), detin produse scumpe (masina, PC, etc) sau intentioneaza sa achizitioneze astfel de produse)
  • Oameni care folosesc aproape exclusiv internetul ca mijloc de informare (80% din totalul utilizatorilor site-urilor din portofoliul ARBOmedia se informeaza de pe internet despre produse/servicii – sursa IEMR)
  • Utilizator constant al Internetului (50% din totalul utilizatorilor site-urilor din portofoliul ARBOmedia stau cel putin 10 ore pe saptamana pe Internet) – sursa IEMR
  • Deschis la nou, dispus sa incerce

 

De multe ori insa si o zona cu vad in care este plasat un banner offline, sau un sediu deschis intr-o zona cu vad mare pot avea efecte imediate. Din acest motiv au luat amploare companiile de publicitate offline care produc litere volumetrice, precum Fuel.ro, companie ce ofera solutii optime pentru publicitatea offline. Capitala are cele mai mari cautari pentru termenul “litere volumetrice bucuresti”, Fuel avand ca clienti firme mari, fie pentru litere volumetrice polistiren sau litere volumetrice din profile de aluminiu de diferite culori. Termenul “litere volumetrice bucuresti” aduce conversii unei companii care ofera solutii pentru litere volumetrice, deoarece este targetat si converteste mult mai bine decat termenii informativi. Fuel.ro ofera livrarea de litere volumetrice intr-un timp record, intre 48 si 72 de ore, datorita aparaturii de ultima generatie pe care o detine si o utilizeaza.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS