Accesorii iPhone 5

Accesorii iPhone 5

Daca ultimele doua generatii de iPhone, 4 si 4S sunt relativ compatibile din punct de vedere al accesoriilor pe care le pot imparti, mult ravnitul iPhone 5 a ales sa faca nota discordanta nu doar prin functionalitatile, in parte, revolutionare, ci si prin distantarea de cele mai multe accesorii de smartphone-uri existente.

La numai cateva luni de la lansarea pe piata, putem spune ca sunt destul de multe accesorii practice pe care le puteti cumpara pentru a va asigura ca telefonul dumneavoastra este in siguranta si ca functioneaza la nivel optim.

In continuare insa vom puncta cateva dintre cele mai interesante mici upgrade-uri pe care i le-ati putea aduce. Nu va vom intrista dand indicatii despre preturi, dar ne multumim sa spunem doar atat – daca va permiteti un iPhone 5, ar trebui sa va permiteti si sa-l echipati apoi corespunzator.

 

Husa anti-soc

Accesorii iPhone 5Fara indoiala, aceasta este unul dintre cele mai importante accesorii iPhone 5. Oricat de multa grija ati avea de telefon, o lovitura sau o cazatura sunt inevitabile. Cum impactul este doar o problema de timp, ideal ar fi sa fiti pregatiti. O asemenea husa ar trebui sa aiba protectie anti-soc din silicon la colturi si o folie protectoare, semi-rigida, pentru display. In plus, ar trebui sa prezinte si protectie impotriva zgarieturilor pentru carcasa-spate si sa permita controlul butoanelor de volum. Doar cu o asemenea husa puteti avea incredere ca sansele de a suferi accidente sunt mult mai mici.

 

Husa cu trei lentileHusa cu trei lentile

Daca aveti planuri mari pentru camera foto incorporata, puteti sa uitati de numeroasele aplicatii dezvoltate pentru camerele acestor telefoane si sa alegeti una din asa-numitele solutii orbit camera. Aceasta husa contine trei lentile diferite, cu obiectiv fisheye diagonal la 180 de grade, doua lupe optice si o lentila cu unghi larg 0.67. Daca mai cumparati si un tripod, aveti tot ce va trebuie pentru o sedinta foto. Ramane de vazut daca smartphone-ul dumneavoastra face parte din categoria celor care ofera bonus o pata violet pe pozele pe care le face (una dintre problemele destul de des raportate de utilizatorii de iPhone 5).

 

Husa tip banderolaHusa tip banderola

Se pare ca cele mai interesante accesorii iPhone 5 sunt tot cele din categoria huselor, asa ca va sugeram ca exista pe piata asemenea instrumente in care puteti monta telefonul si pe care sa le legati apoi la mana. Astfel, puteti merge fara grija la sala de fitness sau in parc la alergari, avand tot timpul pretiosul telefon aproape de dumneavoastra si, de asemenea important, in siguranta. Cele mai bune produse ar trebui sa ramana fixate perfect pe brat, fara a necesita ajustari ulterioare.

Cam atat cu accesoriile inovatoare. Pentru utilizatorii obisnuiti si viata de zi cu zi, orice service sau punct GSM de comercializare a acestor smartphone-uri ar trebui sa va poata oferi huse clasice, la preturi accesibile de 15 – 50 ron, folii de protectie ecran, splittere audio, incarcatoare multifunctionale, suporturi pentru masina si multe altele. Daca exista kit-uri pentru demontarea display-ului, cu siguranta ca exista o gramada de alte accesorii pe care veti dori sa le folositi dupa ce reusiti sa va stricati iPhone-ul, o data reparat intr-un service profesionist.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS