A fost lansat Galaxy S4 Zoom (camera+smartphone)

Un S4 Galaxy doar cu numele, Zoom este probabil, mai inrudit cu Galaxy Camera

Lansarea originalului Samsung Galaxy Camera a scos la iveala o clasa diferita de produse. Un dispozitiv all-in-one pentru persoanele care au dorit sa faca fotografii decente insa sa aiba toate avantajele unui smartphone la dispozitia lor. Galaxy S4 Zoom este foarte bun din acest punct de vedere, un aparat foto point-and-shoot cu capacitati de smartphone. Dar de data aceasta, il puteti folosi de fapt pentru a suna pe cineva.

In ceea ce priveste design-ul lui S4 Zoom Galaxy, acesta se recunoaste instantaneu ca fiind un dispozitiv din clasa Galaxy. In momentul in care te uiti la display, de fapt te uiti la un Galaxy S4 Mini. Un ecran de 4.3-inch qHD (540×960) ce foloseste un  Android 4.2.2 si cele mai recente imbunatatiri ale interfetei TouchWiz de la Samsung. 5GB spatiu de stocare disponibil pentru utilizator, 1,5 GB de RAM si un procesor dual-core de 1.5GHz ne ofera un smartphone de gama mijlocie capabil si hotarat. Insa S4 Zoom nu este doar un smartphone.

Galaxy S4 Zoom

Pe spate avem adevarata valoare a lui Zoom S4. O camera de 16MP (F3.1 – F6.3) cu un zoom optic de 10x si capacitate de inregistrare video full HD la 1080p. Acesta nu este un smartphone cu un aparat foto bun pe spate. Acesta este un aparat foto point-and-shoot cu un smartphone de pe spate. Din pacate, ecranul este o dezamagire, atunci cand faci  fotografii frumoase si mari de 16MP le poti vizualiza numai pe un ecran qHD.

Din orice unghi ai privi, Zoom S4, arata foarte putin ca un telefon si mai mult ca un aparat de fotografiat. Butonul declansator mare in partea de sus, o zona de prindere buna pentru a tine cu mana dreapta in timp ce fotografiati, si un aparat de fotografiat mai mult decat o camera Xenon de dimensiuni flash.

Galaxy S4 Zoom

Brandingul este partea cea mai inselatoare a lui Zoom. Zoom nu este un S4 Galaxy, nici nu este un dispozitiv S4 din clasa Galaxy. S4 Zoom este mult mai aproape de Camera Galaxy. Putem spune ca este un produs de nisa? Posibil. Dar acest lucru este, probabil, ceea ce Camera Galaxy ar fi trebuit sa fie tot timpul. Pretul ar putea fi insa o problema – Camera Galaxy a fost prea scumpa la lansare – dar trebuie sa ne amintim totusi ca Zoom este de fapt un smartphone complet. Este cu siguranta un dispozitiv interesant si sunt foarte curios sa vad cat de bine se va comporta in realitate.

 

Mai multe detalii pe news.cellgsm.ro

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS