3 sfaturi importante de siguranta a vehiculelor in timpul tractarii auto

Accesorii remorciNoi toti de multe ori solicitam asistenta de remorcare si transport auto si avem tendinta este de a alege o companie, o apelam si apoi lasam angajatii companiei sa isi faca treaba. Cu toate acestea, foarte rar nu vom avea de fapt atentie la procedurile de remorcare si transport auto sau de instructiunile care sunt de urmat. Si acest lucru nu este pentru ca noi nu suntem preopcupati de siguranta vehiculului nostru, ci pentru ca nu suntem constienti de problemele care ar putea aparea. La urma urmei, cine are timp sa treaca prin acele jurnale lungi concentrandu-se asupra procedurilor ideale pentru tractare? Astfel, pentru a asista, aici este o lista scurta de trei puncte vitale, care ar trebui sa fie tinute minte, in timp ce solicitati asistenta de remorcare.

  1. Fiti atent la toate echipamentele: carlige, priza auto, accesorii remorci – in scopul de transport auto pe platforma, vehiculul dumneavoastra va fi conectat la camionul de transport auto prin intermediul unui carlig remorcare. Din punct de vedere al securitatii, este important faptul ca vehiculul sa fie legat in mod corespunzator. O buna companie de transport auto va inlantui toate cele patru puncte si, astfel reusind sa mentina securitatea. Intotdeauna trebuie sa acorzi atentie la tipurile de carlige, un carlig remorcare trebuie sa fie rezistent, atentie la priza auto, la accesorii remorci si de asemenea la pret. Multe companii au tendinta de a avea un pret foarte mare cand vine vorba de transportu pe platforma.
  2. Tipul de transport auto – Exista doua optiuni in aceasta categorie si anume, boom-ul de camioane si de camioane cu platforma. Desi ambele sunt frecvent utilizate, platforma transport autoturisme este de preferat, deoarece ridica vehiculul cu o furca si, astfel, elimina mai mult decat orice deteriorare a vehiculului, in timp ce acesta este remorcat. Cu toate acestea, in functie de vehicul, tipul de camion poate fi determinat si de un sofer experimentat in conducerea unui camion tractari auto care va fi capabil sa va ajute cu selectia masinii cu care va avea loc tractarea auto.
  3. Incarcati pe partea dreapta – incarcatura vehiculului trebuie sa aiba un echilibru adecvat. Plasarea de greutate neuniforma ar putea deteriora cadrul vehiculului. Aproximativ 60% din greutate ar trebui sa fie catre axul din fata.

De cele mai multe ori este bine sa avem asupra noastra accesorii pentru remorci, acest lucru putand fi util in multe situatii, mai ales in cazul in care chiar detii o remorca sau o rulota.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS