Sony SW2 SmartWatch 2 Silicon

Mai mult decat un gadget sofisticat si extrem de elegant, Sony SmartWatch 2 constituie o premiera mondiala in materie, fiind primul smartwatch din lume compatibil cu sistemul de operare Android ce include tehnologia One-touch NFC!

Daca si tu ai un smartphone Android, acesta este ceasul perfect pentru tine, destinat sa iti faca viata mult mai frumoasa. Usor si tot timpul la… indemana, fixat pe incheietura mainii, SmartWatch 2  este oglinda smartphone-ului tau. Se conecteaza automat, prin Bluetooth, la telefonul pe care il poti tine in buzunar, oferindu-ti acces la tehnologia acestuia prin intermediul micutului display. Google Play include deja o serie de aplicatii dedicate, pe care, o data ce le instalezi, le poti folosi pentru a fi tot timpul la curent cu ce se intampla pe telefon.

Sony SmartWatch 2 pairing

Indiferent daca vrei sa-l folosesti pentru a prelua apeluri voce, pentru a citi mesaje sau pentru a primi notificari de la retelele tale sociale favorite, SmartWatch 2 va sta cuminte la mana ta. Rezistent la contactul cu apa, la zgarieturi, la praf sau la razele puternice ale soarelui, poate fi folosit pe orice vreme si accesat printr-o simpla atingere cu degetul. Asa arata un dispozitiv wireless revolutionar, pe care sa il ai la… degetul mic.

Impreuna cu un set de casti wireless Bluetooth, pe care le folosesti zi de zi pentru a asculta muzica, poti sa faci din acest smartwatch un telefon de tip remote, cu care sa preiei sau sa initiezi apeluri telefonice.

Using SmartWatch 2

Esti sunat? Detaliile apelului sunt afisate automat pe display-ul ceasului. Dintr-o singura apasare raspunzi apelului, pe care il poti purta apoi in sistem hands free. Ai ratat un apel? Dintr-o singura apasare poti naviga in lista apelurilor recente pentru a lua legatura cu cel care a incercat sa te contacteze. Imagineaza-ti cum ar fi sa ai la incheietura mainii intreaga tehnologie de mesaje, email, calendar, jurnal de apeluri, Facebook, Twitter, Gmail si multe altele!

Legatura intre SmartWatch 2 si telefonul NFC se realizeaza prin atingerea celor doua dispozitive. In momentul in care conexiunea este stopata ca urmare a intreruperii semnalului Bluetooth, aceasta va fi reluata automat la momentul recaptarii semnalului.

SmartWatch 2 Versions

SmartWatch 2 one touch iti schimba cu adevarat perspectiva. Trebuie sa il incerci si tu!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS