Sony SW2 SmartWatch 2 Limited Brazil Edition + Extra Silicon wristband

Sony SmartWatch 2 FIFA Edition este o varianta a lui Sony SmartWatch 2, o premiera in piata dispozitivelor smartwatch, fiind primul smartwatch compatibil cu sistemul de operare Android ce include tehnologia One-touch NFC!

Sony SmartWatch 2 FIFA Edition

Usor de utilizat si intotdeauna la indemana, SmartWatch 2  FIFA Edition reprezinta oglinda telefonului tau. Smartwatch-ul se conecteaza automat, prin Bluetooth, la telefonul tau. Google Play include deja o serie de aplicatii dedicate, pe care le poti utiliza pentru a fi tot timpul la curent cu ce se intampla pe telefon.

Sony SmartWatch 2 pairing

De ce Sony Smartwatch 2 Fifa Edition?

Esti la zi cu notificarile, poti prelua sau respinge apeluri, poti vedea lista de apeluri sau mesaje
Primesti notificari de la retelele tale preferate
Smartwatch-ul este compatibil cu telefonul si se conecteaza prin Bluetooth, fara ca tu sa ai nevoie de vreun cablu
Poti personaliza smartwatch-ul cu aplicatii descarcabile
Ceasul este certificat IP57 ca fiind rezistent la contactul cu apa si praf
Include tehnologii NFC si Bluetooth 3.0
Bratara ceasului poate fi schimbata
Sony SmartWatch 2 FIFA Edition

Impreuna cu un set de casti wireless Bluetooth, poti sa faci din acest smartwatch un telefon de tip remote: primesti, respingi sau efectuezi apeluri.

Using SmartWatch 2

Esti sunat? Detaliile apelului sunt afisate automat pe display-ul ceasului. Preiei apelul printr-o singura atingere, iar apoi il poti comuta la hands free. Ai ratat un apel? Navigheaza in lista apelurilor recente pentru a contacta persoana respectiva. Acum ai la indemana tot ce ai nevoie: mesaje, email, calendar, jurnal de apeluri, retele sociale si multe altele!

 

Sony SmartWatch 2 FIFA Edition

Conectarea intre Sony SmartWatch 2 Fifa Edition si telefonul NFC se realizeaza prin simpla atingere a celor doua dispozitive. In cazul in care se intrerupe conexiunea ca urmare a intreruperii semnalului Bluetooth, ea va fi reluata automat imediat ce semnalul Bluetooth este disponibil.

Sony SmartWatch 2 FIFA Edition

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS