Samsung Gear Fit

Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat Samsung Gear Fit, primul dispozitiv Super AMOLED cu ecran curbat, usor de purtat pentru un consumator activ. Gear Fit ofera confortul de neegalat al tehnologiei Samsung cu instrumentele de fitness cele mai complete, responsabilizand consumatorii sa ramana activi fizic, fara a sacrifica ceva din stilul personal sau din conectivitatea cu telefonul mobil.
Samsung Galaxy Gear Fit
“Samsung intelege ca urmatoarea generatie de solutii mobile purtabile trebuie sa reflecte in mod direct diversitatea de  interese si nevoi ale consumatorilor”, a declarat JK Shin, CEO al diviziei IT & Mobile, din cadrul Samsung Electronics. “Ca raspuns, portofoliul nostru de produse Gear continua sa se extinda cu dispozitive unice pentru o gama larga de stiluri de viata, inclusiv noul Gear Fit conceput pentru a ajuta acei consumatori care se straduiesc sa traiasca mai in forma si mai activ, fara a sacrifica stilul lor personal sau din capacitatea lor de a ramane conectati in miscare. ”

Gear Fit te motiveaza

Cu functii precum Heart Rate Sensor, Samsung Gear Fit iti furnizeaza suport in timp real pentru a te ajuta si motiva in a-ti atinge telurile pe planul fitness.

Samsung Galaxy Gear Fit
Samsung Gear Fit este alaturi de tine mereu, 24/7, iti monitorizeaza activitatile din timpul zilei si este gata de orice aventura, fiind rezistent la apa si praf (certificare IP67).

Samsung Galaxy Gear Fit
Fie ca este utilizat ca un dispozitiv de sine statator sau ca un companion, Samsung Gear Fit responsabilizeaza oamenii in ceea ce priveste viata lor personala si viata activa, in timp ce raman conectati, astfel incat sa nu piarda nici un moment.

Samsung Gear Fit

Solutia optima de fitness moderna

Samsung Gear Fit a fost conceput pentru a se plia confortabil pe incheieturile consumatorilor in timp ce ofera un ecran Super AMOLED aprins. Acesta ofera mult mai mult decat o banda de fitness de zi cu zi, consumatorii putand primi instantaneu notificari de la smartphone-urile Galaxy, cum ar fi apelurile primite, e-mailuri, SMS-uri, alarma, S-planner, aplicatii conexe, in timp ce consumatorii sunt in miscare, astfel incat sa poata ramane conectati oriunde s-ar afla.

Samsung Gear Fit permite notificari instantanee de la telefon: emailuri, apeluri, SMS-uri si alte aplicatii.

Curele interschimbabile de culoare Neagra, Orange si Gri Mocha vor permite utilizatorilor sa-si exprime stilul lor individual, schimband aspectul Gear Fit pentru a se potrivi cu tinuta sau starea de spirit pentru orice tip de activitate.

Gear Fit este primul dispozitiv din lume cu display Super AMOLED curbat.
Interactiune simpla si eficienta – Samsung Gear Fit iti permite sa controlezi cu usurinta functii de baza, cum ar fi respingere apeluri cu mesaje, raspuns rapid la mesaje sau alarme de control.

 Interactiune simpla si eficienta - Samsung Gear Fit iti permite sa controlezi cu usurinta functii de baza, cum ar fi respingere apeluri cu mesaje, raspuns rapid la mesaje sau alarme de control.
Elegantul Samsung Gear Fit ofera avantajele superioare de conectivitate ale tehnologiei Samsung cu un antrenor de fitness personalizat, in timp real, pentru a oferi sfaturi unice si recomandari de antrenament.

 

Specificatii Gear Fit

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS