Samsung Galaxy Gear

Apelare vocala

Acest dispozitiv portabil elegant ofera un nou sens accesoriilor inteligente. Galaxy Gear se conecteaza fara fir la Galaxy Note 3 si iti ofera tot ce ai nevoie la indemana. Poti lasa telefonul in geanta sau in buzunar, Galaxy Gear iti va spune cand primesti un apel sau un mesaj. Vei avea in permanenta o comunicare eficienta si o legatura continua cu telefonul tau.

 

Apelare vocala

Apelurile sunt acum la indemana. Apeluri pierdute pentru ca nu auzeai telefonul sau nu ajungeai langa el la timp? Acum, cu Galaxy Gear, nu vei mai rata nici un apel. Poti prelua sau efectua apeluri de la incheietura mainii.

 

 

S-VoiceS-Voice

Optiunea S-Voice optimizata are ca rezultat comenzi vocale rapide. Galaxy Gear este conceput sa raspunda atingerii sau vocii tale eficient. S-Voice iti simplifica viata. Acum poti crea sarcini sau iti poti verifica mesajele instant.

 

Notificare & Transmisie inteligenta

Experimenteaza o legatura permanenta si eficienta cu telefonul tau. In momentul in care primesti o notificare pe Galaxy Gear, telefonul va afisa automat mesajul complet. Fara pasi suplimentari, Galaxy Gear iti ofera o experienta uimitoare.

Galaxy Gear & Note 3

Memographer

 

Memographer – Fotografii instant

Ai ratat momente importante pana sa ajungi la telefon pentru a porni camera? Acum, cu Galaxy Gear, poti capta imaginile spontane fara a rata momente memorabile doar pentru ca nu aveai camera la indemana. Camera este integrata pe bratara dispozitivului, foarte bine plasata pentru a captura perfect imaginile. Galaxy Gear te lasa de asemenea sa distribui imaginile capturate instant, prin SNS.

Ecranul AMOLED cu touch de 1.63 inch, cu rezolutie 320×320 pixeli al “ceasului” este foarte bine gandit. Camera de 1.9 MP captureaza imagini clare si luminoase la momentul potrivit. Dispozitivul are butonul Home integrat pe partea dreapta, ecranul fiind total liber.

 

 

Voice Memo

 

Voice Memo

Acum poti prelua notitele vocal, fara a atinge fizic dispozitivul. Transmite vocal catre Galaxy Gear tot ce ai nevoie sa iti fie amintit. In cazul activitatilor importante tot ce trebuie sa faci este sa transmiti mesajul tau catre Galaxy Gear, nu mai trebuie sa utilizezi telefonul pentru a nota o sarcina importanta.

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy Gear

Garantie 24 luni Samsung Romania

Culori Galaxy Gear

Display 1.63 inch (41.4mm) Super AMOLED (320 x 320)
Video
Codec : H.264
Format : MP4
HD(720p) Playback & Recording
Audio
Codec : AAC
Format : M4A
Servicii Samsung
Samsung Apps
ChatON : mobile communication service
Conectivitate Bluetooth® v 4.0 + BLE
Senzor Accelerometer, Gyroscope
CPU 800 MHz Processer
Memorie 4GB memorie interna + 512 MB (RAM)
Dimensiuni 36.8 x 56.6 x 11.1 mm, 73.8g
Camera  1.9 MP, BSI Sensor, Auto Focus Camera
 Sound & Shot
Baterie Standard battery, Li-ion 315mAh
Altele 2 microfoane (functie de anulare a zgomotului)
1 difuzor
Safety assistance in caz de urgenta poti apasa butonul Power de 3 ori consecutiv, ar locatia ta va fi transmisa printr-un mesaj catre contactele prestabilite din agenda.

Aplicatii Galaxy Gear

Aplicatii

 •     Atooma – este o platforma inteligenta care te ajuta sa transformi Samsung GALAXY Gear intr-un dispozitiv mai inteligent.
 •     Banjo – iti ofera posibilitatea de a fi la curent cu noutatile la nivel international.
 •     Evernote – te ajuta sa memorezi informatii esentiale prin imagini importante sau alarme relevante.
 •     Glympse – iti permite sa vizualizezi locatia in care se afla persoana care poarta ceasul, in timp real, functionand ca un dispozitiv de urmarire.
 •     eBay – iti permite sa efectuezi tranzactii pe eBay in timp real.
 •     Line – este un serviciu de mesagerie disponibil in 230 de tari.
 •     MyFitnessPal – monitorizeaza caloriile consumate si rezultatele exercitiilor fizice, pentru a-ti permite sa tii o evidenta.
 •     Path – este o retea personala care iti permite sa interactionezi cu persoane apropiate.
 •     Pocket – iti ofera posibilitatea de a salva informatii de pe internet pentru a le vizualiza ulterior pe dispozitivele GALAXY.
 •     RunKeeper – este antrenorul tau personal care te ajuta sa contorizezi distantele parcurse si sa ramai motivat.
 •     TripIt – este alaturi de tine cand iti organizezi vacantele.
 •     Vivino Wine Scanner – te ajuta sa identifici soiul unui vin, printr-o simpla fotografie.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS