Samsung Galaxy Gear 2

Barcelona, ​​Spania – 23 februarie 2014 – Samsung Electronics Co. a lansat astazi Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo concepute pentru a duce libertatea, confortul si stilul tehnologiei usor de purtat la nivelul urmator. Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo ofera consumatorilor conectivitate imbunatatita si o abordare complet integrata pentru o experienta personala mai portabila.

Samsung Galaxy Gear 2

“Samsung continua sa aduca inovatie pe piata gadgeturilor portabile prin crearea de dispozitive care sunt complet integrate in viata consumatorilor prin caracteristici de conectivitate extinse, optiuni de personalizare elegante si un ecosistem de aplicatii robuste “, a declarat JK Shin, CEO si presedinte al diviziei IT & Mobile din cadrul Samsung Electronics.” Cu Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo , ne-am dezvoltat tot ceea ce consumatorilor le place la Gear pentru a le oferi libertate inteligenta, de neegalat, in viata lor de zi cu zi.”

Samsung Gear 2  - Pret - Cell GSM

 

Urmatoarea generatie de libertate mobila

Samsung, ca un important furnizor de gadgeturi inteligente usor de purtat, a realizat o imbunatatire semnificativa cu noile sale Gear 2 si Gear 2 Neo. Ambele dispozitive ofera un design imbunatatit, cu finisaje premium, care reflecta tendintele moderne.

 

Samsung Gear 2 - Foto - Cell GSM

 

 

 

Un aparat foto este echipat cu un corp principal in loc de curea, ceea ce face din Samsung Gear 2 un companion inteligent, elegant si precis. Consumatorii isi pot exprima acum starea de spirit sau sa-si coordoneze tinuta cu optiunea modernelor si sofisticatelor curele colorate, inclusiv Negru carbune, Maro auriu si Portocaliu salbatic pentru Gear2 si Negru carbune, Portocaliu salbatic si Gri Mocha pentru Gear2 Neo. Fundal ecranului de start, fata de ceas si fonturile sunt de asemenea personalizate pentru a reflecta gustul personal al consumatorului.

 

 

 

 

 

Bucura-te de muzica oriunde!

Player-ul dispozitivului se conecteaza la casti prin Bluetooth pentru ca tu sa te bucuri de muzica preferata pe drum sau in timpul exercitiilor de fitness fara a fi necesar sa transporti cu tine si smartphone-ul.

Samsung Gear 2 - Cell GSM.ro

 

Gear 2 si Gear 2 Neo sunt dispozitive esentiale de companie, ce permit utilizatorilor sa accepte sau sa ignore apelurile si mesajele primite, si furnizeaza optiuni de notificare instantanee bazate pe activitatea unui utilizator si obiceiurile sale.

Samsung Gear 2 -apeluri - Cell GSM.ro

Ambele dispozitive actioneaza ca o extensie a vietii de zi cu zi a consumatorilor, oferind utilizatorilor mai mult control asupra vietii lor si in propria casa, cu caracteristici de sine statatoare, cum ar fi controlul electronicelor (TV, settop box) prin aplicatia remote WatchON, cu ajutorul unui senzor IrLED incorporat. Adaugand un music player de sine statator cu casca Bluetooth va face ca oamenii sa isi poata lasa smartphone-urile acasa dar inca sa se bucure de muzica lor pe drum.

Samsung Gear 2 - Cell GSM

 

 

Ambele dispozitive ofera, de asemenea, coaching-ul personal de fitness in timp real, permitând utilizatorilor sa dezvolte o rutina de fitness personalizata si sa monitorizeze bataile inimii lor, in scopul de a imbunatati starea lor de sanatate.

 Samsung Gear 2 - CellGSM.ro

In cele din urma , Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo permit utilizatorilor sa se conecteze la o varietate de dispozitive Samsung si sa acceseze o aplicatie ecosistem imbunatatita ca si primul portabil alimentat de Tizen bazat pe platforma “easy to where”. Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo sunt compatibile cu mai multe zeci de smartphone-uri Samsung Galaxy inca de la lansare .

Samsung Gear 2 - Cell GSM.ro

Galaxy Gear 2 este certificat IP67, rezistent la apa si praf. Acum nu va mai fi nevoie sa te gandesti la ce se va intampla daca esti cu dispozitivul la piscina, la plaja sau oriunde in alta parte.

IP67

Display 1.63” Super AMOLED (320 x 320)
Procesor 1.0 GHz Dual Core Processor
Sistem de operare Tizen
Camera  2 MP, Auto Focus
Video HD(720p, @30fps) Playback & Recording
Audio
Format: MP3, M4A, AAC, OGG
Music Player with Bluetooth® Headset and Speaker
Caracteristici 1.Heart Rate sensor
2.Pedometer
3.Exercise
Standalone Modes: Running, Walking
Companion Modes: Cycling, Hiking
4.Sleep & Stress (Downloadable)
Conectivitate Bluetooth®
Culori Negru, maro, portocaliu
Memorie RAM: 512MB
Memorie interna: 4GB
Dimensiune Gear 2 : 36.9 x 58.4x 10.0 mm, 68g
Baterie Standard Battery, Li-ion 300mAh
Typical Usage 2~3 days, Low Usage up to 6 days

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS